Filozoful Mihai Șora s-a dezlănțuit, pe Facebook, la adresa lui Iliescu
Actualitate, Featured

Filozoful Mihai Șora s-a dezlănțuit, pe Facebook, la adresa lui Iliescu

Filozoful Mihai Șora îi urează lui Ion Iliescu să plătească pentru ceea ce a făcut în perioada comunistă.

Filozoful Mihai Șora îi urează fostului președinte al României, Ion Iliescu, să trăiască destul de mult astfel încât să răspundă în fața justiției pentru faptele sale criminale.

„Poți măsura anvergura intelectuală și morală a unui om după reacția la necazul semenilor. Să dorești suferința ori moartea cuiva (pe care, în treacăt fie amintit, nu-l cunoști personal, dar îl detești pentru că stă pe alt palier „ideologic“ – cu toată saturația semantică a acestui cuvânt, confuziile și zbuciumările provocate) nu doar te sluțește pe tine, purtător al urii, ci te și scoate din registrul umanității gânditoare.

Sănătate tuturor.

Lui Ion Iliescu trebuie să-i doriți să trăiască îndeajuns de mult ca să dea seama, în fața Justiției pământești, pentru faptele sale (de natură criminală, da)”, scrie Mihai Șora pe Facebook.Stelian Ion, „urări” pentru Ion Iliescu: Îi doresc mulți ani ca să poată răspunde la întrebările despre Revoluție
Marți, de ziua lui Ion Iliescu, Stelian Ion, vicepreședintele USR, a declarat că îi dorește acestuia să trăiască suficient de mult încât să răspundă la întrebările legate de Revoluție. Tot marți, deputaţii au avizat desființarea Institutul Revoluției, din a cărui conducere făcea parte Ion Iliescu.

Întrebat ce îi dorește lui Ion Iliescu de ziua sa, Stelian Ion a spus: „Mi-aş dori să dea răspunsuri cu privire la Mineriadă, cu privire la ce s-a întâmplat la revoluţie. Îi doresc mulţi ani, suficient de mulţi cât să răspundă şi la aceste întrebări în faţa românilor”, relatează mediafax.ro.

Secretul incredibil al lui Ion Iliescu. Ce a pățit fostul președinte la vârsta de un an
Ion Iliescu, fostul președinte al României, nu a avut o copilărie ușoară și a crescut fără persoana care ar fi trebuit să-i fie cel mai aproape: mama sa.

Ion Iliescu s-a născut pe strada „lăutarilor” din mahalaua OIteniței în 1930 și la scurtă vreme după naștere a fost părăsit de mama naturală, scrie shtiu.ro.