IT&C

Filosofiile lui Mircea Diaconu

Filosofiile lui Mircea Diaconu

blankSenatorul Mircea Diaconu si-a dat demisia, ieri, la cabinetul presedintelui Senatului Romaniei. O data cu demisia dansului a trebuit sa se declare postul de senator vacant si s-a convocat o sedinta de catre Biroul Permanent al Senatului pentru a se lua act de decizia Curtii Constitutionale cu privire la incetarea de senator a lui Mircea Diaconu : „Mi-am dat demisia ca sa deblochez situatia absurda din Senat.”, a spus fostul senator.

Debusolat de plecarea lui din marea masa politica, acesta a facut referiri si atacuri subtile vis-a-vis de situatia pe care o lasa in urma : „Ca sa intram in Schengen, pentru ca institutii importante din stat au afirmat prin vocea sefilor lor ca nu se intra in Schengen din cauza mea, si acum am rezolvat problema.”, a mai spus  Mircea Diaconu despre demisia lui.

Apoi s-a gandit sa puna capat dialogului printr-o concluzie ”aristo-homero-kafkiana” : „Mai mult decat atat nu am putut face, mai departe va ramane tot ca in tren. Poate totusi cu ocazia asta se face ordine putin in legislatie, in proceduri, in bune sau rele intentii si in principii, poate se umbla totusi un pic pe la texte. Totul e de un absurd kafkian absolut.” 

blank