Showbiz, Stiri

Fiica unui preot din Braşov i-a suflat postul lui Mantea

Andreea Mantea a ratat şansa de a semna cu TVR

mantea playboy
Poză dăunătoare pentru cariera Andreei Mantea

Devenită şomeră după demisia de la Kanal D de acum trei luni, Andreea Mantea (27 de ani) a sperat că va reveni pe sticlă odată cu oferta televiziunii publice de a prezenta ştirile mondene. Dar n-a fost să fie, căci şefii TVR n-au vrut-o în ograda lor, pe motiv că a pozat goală. Cine să fi ştiut că stafful TVR a devenit atât de ruşinos pentru publiocul său! În schimb, au ales-o pe “fata popii”, Monica Colceriu.

Mai-marii TVR au înţeles că, pentru a înregistra audienţe mari, e nevoie de mai mult monden în programele lor anoste.

Aşa că au decis să introducă un jurnal de ştiri din lumea showbizului. Iar pentru rolul de prezentatoare ar fi vrut-o pe Andreea Mantea. Doar că, atunci când i-au văzut CV-ul, s-au luat cu mâinile de cap. Conservatori, aşa cum le stă bine unor şefi ai unei instituţii de stat, s-au gândit că este imposibil! Cum să pună ei în faţa prompterului o femeie care a pozat goală într-o revistă pentru bărbaţi? Să nu uite careva de pe acolo să nu o mai primească nici pe Loredana, nici pe Dana Săvuică sau pe Anda Adam pe porţile TVR-ului că va fi vai şi amar de ei!

În cazul Andreei Mantea s-au reorientat rapid! Printre cele vizate s-a aflat şi Andra Gavril, o fostă prezentatoare de la TVR Cultural, deloc străină de lumea mondenă, având în vedere că s-a iubit cu Florin Chilian. Doar că nici ea nu a tras lozul cel mare.

colceriu-TVR.jpg
Monica Colceriu

Câştigătoare a fost desemnată Monica Colceriu. Fostă prezentatoare la TVR Cultural, bruneta este supranumită “fata popii”, datorită ocupaţiei tatălui său.

Originară din Braşov, Monica a absolvit Colegiul Naţional de Apărare şi Facultatea de Drept. În plus, pe internet sunt postate câteva clipuri cu bâlbele ei, care fac deliciul publicului. Vestea a picat cum nu se poate mai bine pentru Monica, mai ales că tot ieri şi-a serbat şi ziua de naştere. (I.G.)

 

 

blank