Actualitate, Stiri

Fiica şi partenera lui Dinu Patriciu, cercetate penal. Dana Patriciu le acuză că i-au furat bijuterii din casă

Dana Patriciu a depus plângere penală împotriva fiicei omul de afaceri Dinu Patriciu şi a fostei partenere a acestuia, Melanie Chen. Soţia lui Dinu Patriciu le-a acuzat pe cele două că i-au furat bijuterii din casă.

dinu_patriciu_si_dana_patriciu_27170200

Totul a început în anul 2013, când Dana Patriciu susţine că, la întoarcerea dintr-o călătorie din Franţa, a constatat că i-au dispărut mai multe bunuri, informează România TV.

Era vorba de bijuterii, haine, ceasuri şi genţi de firmă, toate în valoare de peste 300.000 de euro. După ce vorbit cu angajaţii, a aflat că în lipsa ei acasă a fost fiica lui Dinu Patriciu, Ana, precum şi presupusa amantă a omului de afaceri Melanie Chen, care nu ar fi plecat cu mâna goală. La acel moment, Dana Patriciu a depus o plângere la poliţie, dosarul a mers mai departe, dar s-a dat neînceperea urmăririi penale. După moartea lui Dinu Patriciu, Dana a redeschis acest dosar.

Numele lui Dinu Patriciu mai apare într-un proces, la Judecătoria Secorului 3. El o dăduse în judecată pe o fostă angajată pe care o împrumutase cu 100000 de euro, iar aceasta nu i-ar fi returnat banii la timp.

blank