Showbiz, Stiri

Fiica Monicăi Gaboreste deja o elevă merituoasă

Irina Columbeanu, un copil studios şi frumos!

irina-columbeanu-model

 Irina Columbeanu primeste o educaţie aleasă. A fost inscrisa de tatal ei la Scoala de Arte si Bune Maniere, studiaza la Soala Franceza din Bucuresti si aprofundeaza limba franceza alaturi de bunicul ei, Ion Columbeanu. A mostenit totusi si pasiunea mamei sale pentru fashion, facandu-si vara aceasta debutul pe podium.

irina-columbeanu-irinel-iaht

Irina, fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu, se transforma pe zi ce trece intr-o veritabila domnisoara culta si manierata.

Micuta a fost inscrisa de tatal ei, la indemul bunicului, Ion Columbeanu, la Scoala de Arte si Bune Maniere. Omul de afaceri are grija ca micutei de aproape 7 ani sa nu ii lipseasca mai nimic si sa aiba o educatie aleasa, sa stie exact cum trebuie sa se comporte in societate.

irina-columbeanu-ftv

In plus, ea se afla in primul an de studiu la Scoala Franceza din Bucuresti, unde a obtinut doar note maxime la matematica, facandu-si tatal foarte mandru. Irinel Columbeanu se arata totusi mirat de faptul ca fiica lui exceleaza atat la stiintele exacte, cat si la cele artistice, fiind pasionata si de pictura. Mai mult decat atat, Ion Columbeanu este cel care zilnic exerseaza limba franceza impreuna cu nepoata sa.

Inca de anul trecut, Irinel a mai dezvaluit presei ca in ciuda varstei fragede a fiicei sale, vrea sa se asigure ca micuta incepe sa desluseasca secretele acestui business, sperand ca pe viitor sa duca afacerea de familie mai departe. Asa se face ca o invata cum se extrage petrolul si cum se fac afaceri in acest sens.

monica-irina-columbeanu

Irina Columbeanu pare ca isi mosteneste totusi si mama, neputand sa stea departe de lumea glam a fashion-ului. Vara aceasta, ea si-a facut debutul in moda, urcand pe podiumul Baby Fashion Weekend, defiland in haine trendy si parand ca se simte in largul ei in aceasta postura.

 

blank