Fiica lui Marius Şumudică
Showbiz

Fiica lui Marius Şumudică, poveste de iubire cu un fotbalist

Fiica lui Marius Şumudică se iubeşte cu un fotbalist. Unul dintre cei mai bine cotați antrenori români se mândreşte cu fiica lui, Sarah, care, la 20 de ani primite să ajungă un fotomodel de succes.

Fiica lui Marius Şumudică se iubeşte cu un fotbalist de 21 de ani, Alexandru Mitracu. În prezent liber de contract, mijlocașul a evoluat ultima dată la CS Tunari, însă în trecut a făcut parte din echipa Under 19 a cunoscutei echipe portugheze Benfica Lisabona.

Sarah și Alexandru se înțeleg de minune şi nu ezită să îşi arate iubirea pe reţelele de socializare. Cei doi îndrăgostiți și-au petrecut recent o vacanță romantică la Paris, ocazie cu care s-au fotografiat la principalele obiective turistice din capitala Franței.

Sarah Șumudică visa de mică să devină fotomodel, iar acum speră să se apropie tot mai mult de titlul de Miss România. Tânăra se bucură acum de prezenţa tatălui său, rămas liber de contract, după despărţirea de Gaziantep.

„Sunt foarte mandra de tata, uneori ma ajuta numele lui tata, alteori nu. Pentru mine nu a lipsit tata, a fost mereu alaturi de mine. Vorbesc cu tata in fiecare seara, il iubesc si se poate spune ca sunt fata lui tati.

Îmi doream mult acest lucru de când eram mică și uite că s-a îndeplinit. Eu sincer voiam să fiu Miss România, am fost la casting și urmează să vedem, aștept. Aș vrea să fiu un model recunoscut mai ales în străinătate și să depășesc limitele lui tata. Vreau să devin cunoscută de pe numele meu, nu de pe al lui tata”, spunea Sarah la Pro TV în 2019.

Pe langa fiica sa, Marius Şumudica mai are un băiat, care face parte din stafful său tehnic.