fiica
Showbiz

Fiica lui Ion Țiriac nu are deloc rețineri când vine vorba de prietena ei cea mai bună! Cum s-au pozat cele două tinere, fără inhibiții

Se poate spune într-o anumită măsură că fiica lui Ion Țiriac nu are deloc rețineri când vine vorba de a se distra alături de prietena ei cea mai bună, Beatrice Lazariuc, în vârstă de 29 de ani, nimeni alta decât nepoata Ileanei Lazariuc, fosta soție a lui Alexandru Ion Țiriac, fratele Ioanei Țiriac.

Fiica miliardarului român, în prezent în vârstă de 26 de ani, petrece în ultimele luni foarte mult timp alături de Beatrice, fapt care poate fi observat din plin prin intermediul conturilor pe care cele două le au pe rețelele de socializare.

fiica

Cum s-a pozat fiica lui Ion Țiriac în vacanță, alături de prietena ei cea mai bună

În prezent, ele se află împreună într-o vacanță prilejuită de Sărbătorile de iarnă, iar în cursul zilei de sâmbătă au făcut împreună o fotografie în care ambele apar în ipostaze foarte provocatoare.

Mama Ioanei este Sophie Ayad, fosta jurnalistă cu origini egiptene alături de care Ion Țiriac mai are și un fiu, Karim. Singura fiică a fostului tenismen a studiat de asemenea jurnalismul, iar din 2018 locuiește la Miami, într-un apartament de lux, pe care tatăl său a plătit nu mai puțin de două milioane de euro.

Cu ce se ocupă Beatrice Lazariuc

Prietena ei cea mai bună, Beatrice Lazariuc, este pasionată de design vestimentar și tot din 2018 deține un magazin online, care comercializează în România haine de la branduri considerate de lux.

Am un atelier de creație, de lenjerie intimă, mai exact. Bunica mi-a cumpărat prima mașină de cusut. Ea m-a susținut întotdeauana, nu mi-a spus să fac asta sau asta sau muzică.

Noi vorbim foarte deschis (n.r. Anastasia Lazariuc şi Beatrice Lazariuc), îi spun multe lucruri înainte de a le spune mamai mele și ea face la fel. Când ies în oraș cu ea, nimeni nu mă crede că e bunica mea. Toată lumea crede că e mama. În primul rând eu nu-i spun bunică, ci Anastasia. Avem o relație specială, de prietenie”, spunea ea în urmă cu ceva timp, potrivit perfecte.ro.

Sursă foto: Instagram

blank