Showbiz, Stiri

Fiica lui Enache, terorizată de două luni cu mesaje de ameninţare!

Pentru Diana Enache, calvarul nu s-a încheiat. Tânăra a rămas cu cicatrici pe mâini şi pe sâni, dar şi cu traume psihice şi luptă să-şi revină după atacul paznicului libanez Ali Kanaan. Îi este însă imposibil să dea uitării acest coşmar, căci e bombardată noaptea cu zeci de mesaje care îi dau fiori reci pe şira spinării.

siana-enache

Diana Enache (17 ani) trăieşte un adevărat coşmar. Adolescenta, care a fost atacată şi înjunghiată de portarul blocului din Băneasa, în care locuiesc tatăl ei, Adrian Enache (48 de ani), şi Iuliana Marciuc (47 de ani), primeşte zeci de mesaje de ameninţare.

Avocata ei, Katia Cicală, a deschis, miercuri, o acţiune penală: “Am înregistrat o plângere penală, întrucât Diana Enache este ameninţată, de anumite persoane neidentificate, încă din a doua zi a incidentului. Mesajele terifiante vin, periodic, prin telefon”.

Sms-urile de ameninţare au îngrozit-o pe fată, căci sunt grave: “Ai grijă cum mergi, să te uiţi bine cum mergi pe stradă” sau ”Se apropie termenul de judecată, ai grijă ce faci!”, ni le-a dezvăluit avocata Dianei Enache. În plus, persoana care o hărţuieşte de pe mai multe numere de telefon îi cere victimei să se întâlnească cu ea.

libanez_0

“Mesajele se referă la judecată şi au fost mai insistente de câte ori s-a judecat prelungirea mandatelor de arestare ale lui Ali Kanaan. Au directă legătură cu situaţia creată şi, în plus, se insistă foarte mult pe întâlnire. Îi spune să iasă din casă, că o aşteaptă la scară. Sigur că nu avem certitudinea că vine de la o persoană din preajma atacatorului, dar toate merg în direcţia aceea şi noi luăm în calcul toate variantele. Diana este speriată, mesajele vin la 12 noaptea, sau la 1 şi la 2 dimineaţa. Sunt zeci de mesaje pe zi, şi nu doar de pe un singur număr de telefon”, ne-a mai spus Katia.

Fiica lui Enache i-a transmis persoanei care o ameninţă să înceteze, ba chiar a încercat să o contacteze: “Diana i-a transmis să se potolească, altfel îi vom face plângere penală, dar a spus că nu îi este frică şi că ea poate face câte plângeri vrea, pentru că locuieşte în casă cu un procuror şi cu un avocat”, ne-a mai dezvăluit apărătoarea Dianei.