Fiica lui Emil Boc are 200.000 de urmăritori pe Tik Tok
Featured, Showbiz

Fiica lui Emil Boc are 200.000 de urmăritori pe Tik Tok

Fiica lui Emil Boc este o prezenţă cunoscută pe reţele de oscializare. Cezara este absolventă a Facultății de Drept și are mii de urmăritori peTikTok, unde dă lecții de drept.

Fiica lui Emil Boc face furori pe TikTok. Cezara Boc a strâns mii de urmăritori pe rețelele de socializare, unde le oferă celor care o urmăresc lecții practice de drept, scrie stiridecluj.ro.

Fiica lui Emil Boc face furori pe TikTok. Are aproape 200.000 de urmăritori şi dă lecţii de drept pe platforma de socializare!

Aceasta a început să posteze în vara anului trecut, 2020, iar succesul a fost aproape imediat. Temele abordate de aceasta îi privesc în general pe tineri și elevi – falsul în înscrisuri când falsifică semnătura părinților, ce pățesc profesorii care își amenință elevii sau care sunt pedepsele pentru tutorii sau părinții care îi tratează rău copiii minori.

„A fost foarte întâmplător. Stăteam într-o noapte și repetam materia pentru penal special, era 4 -5 dimineața. Am închis cărțile și am zis să fac un video pentru mine, nu să-l postez. Mi-a plăcut cum a ieșit și l-am pus, am zis că văd doi, trei prieteni. Dimineața avea 100.000 de vizualizări. Nu plănuiam să postez. Mi-a dat follow foarte multă lume, chiar și Irina Rimes, ceea ce m-a motivat foarte tare”, a spus Cezara pentru clujust.ro.

Cezara spune că și tatălui ei, actualul primar al Clujului, i-au plăcut filmulețele postate de ea.

​Numirea unui prefect UDMR al județului Cluj, agită apele în PNL. Primarul Emil Boc acuză conducerea PNL că a făcut „un gest de sfidare fără precedent” la adresa organizației liberale, acceptând în negocieri ca postul să revină UDMR.

​„E fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent al conducerii PNL față de organizația Cluj. Am fost președinte al partidului 7 ani de zile, dar niciodată Clujul n-a fost umilit astfel și niciciodată nu am umilit vreo organizație care a avut rezultate. Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi în zestrea generală a PNL la toate alegerile. Organizația care aduce cele mai multe voturi e umilită. Conducerea centrală a partidului ne-a sfidat. S-au trecut niște linii roșii. Nemulțumirea este generală față de această sfidare”, a declarat primarul Emil Boc, la Napoca FM.