Fiica
Actualitate

Fiica lui Dan Șucu, împotriva partenerei omului de afaceri. „Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă”

Dan Șucu are succes în afaceri și, se pare, și la fotbal, cu Rapid București. Însă, din păcate, are probleme în familie, fiica lui după divorț. Și a ajuns într-o situație în care niciun părinte nu și-ar dori să ajungă.

Dan Șucu a fost căsătorit timp de 18 ani cu Camelia și au împreună două fete, Ioana și Cristina. Afacerea Mobexpert i-a adus succesul pe plan profesional, dar nu și pe cel personal. Fiicele lui refuză să mai vorbească cu el de când s-a recăsătorit. Ele nu vor să comunice deloc cu actuala lui soție și nu au trecut peste divorțul părinților.

Ioana Șucu, fiica omului de afaceri, Dan Șucu a declarat că acesta a făcut și doi băieți cu actuala soție, dar că pe ele le neglijează.

„Nu petreceam foarte mult timp nici când era cu noi (n.r. Dan Șucu), însă o perioadă am întrerupt orice dialog. Oricum ar fi, un tată care e acasă, e acasă şi unul care nu este, nu este. Se schimbă complet lucrurile atunci când nu mai locuieşti împreună cu el şi el are altă familie.Tatăl meu are doi băieți. Nu am nicio problemă cu ei, ba dimportivă. E greu să-i explic unui copil că are o soră adultă, dar știți cum sunt copiii. Dacă le duci o jucărioară devii cel mai bun prieten al lor. Ne jucăm în parc, îi vizitez în casa tatei. Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă. În schimb, relațiile cu tata au devenit mai apropiate.”, spunea Ioana Șucu într-un interviu pentru Puterea.ro.

Fiica

Divorțul dintre Dan Șucu și prima soție

Și cealaltă fiică a afaceristului, Camelia Șucu, a recunoscut că a rămas marcată de divorțul părinților și de momentul în care tatăl ei, Dan Șucu, a plecat definitiv de acasă.

„Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează… Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plans mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare.”, spunea Camelia Șucu, în urmă cu ceva timp.

blank