Fiica lui Bill
Featured, Life

Fiica lui Bill Gates a impus tuturor celor 300 de invitați să fie vaccinați și testați negativ pentru COVID dacă vor să participe la nuntă

Fiica lui Bill Gates, Jennifer, a solicitat invitaților la nunta ei de 2 milioane de dolari să prezinte obigatoriu un test negativ Covid, efectuat în ziua evenimentului.

Fiica lui Bill Gates, Jennifer, s-a căsătorit cu hipistul Nayel Nassar weekendul trecut în cadrul unui eveniment care a costat 2 milioane de dolari și care a adunat celebrități din lumea întreagă.

Jennifer a dezvăluit într-un interviu Vogue că a cerut tuturor celor 300 de invitați de la nunta ei să fie vaccinați și să facă un test COVID-19 înainte de a participa. Tânăra a mai adăugat că evenimentul a fost dificil de planificat și că a fost un an greu din cauza pandemiei și a divorțului părinților ei miliardari.

Bill Gates și Melinda și-au anunțat divorțul la începutul acestui an, iar partajul a implicat bunuri de milioane de dolari împărțiți între foștii soți.

„A fost un an provocator, atât din cauza pandemiei, cât și din cauza faptului că familiile noastre trec printr-o perioadă de schimbări profunde. Dar dragostea noastră unii pentru alții a fost o constantă. Să ne sărbătorim nunta alături de prieteni și familie a fost un vis devenit realitate.”, a spus ea.

Weekendul nunții a implicat două ceremonii (una religioasă, una civilă), un brunch relaxant, catering de la renumite restaurante din New York, o rochie personalizată Vera Wang și un concert al celebrei trupe Coldplay.

Cu toate acestea, Jennifer, care este la facultatea de medicină, a spus că organizarea evenimentului a fost o provocare.

„Planificarea unei nunți în timp ce mă aflam la școala de medicină și Nayel se pregătea pentru Jocurile Olimpice nu a fost un lucru mic”, a spus ea. Nassar a concurat pentru Egipt în timpul Jocurilor Olimpice din acest an.

Jennifer a mai spus pentru Vogue că a solicitat ca toți cei 300 de invitați la nuntă să fie vaccinați și să facă teste COVID, pentru a asigura „siguranța” tuturor.

„Am luat decizia că toți oaspeții trebuie să fie complet vaccinați și să primească un rezultat negativ al testului înainte de nuntă. De asemenea, am pus la dispoziție măști. Ne simțim incredibil de norocoși că ne putem aduna cu cei dragi în siguranță.” a mai adăugat Jennifer Gates pentru revista Vogue, potrivit DailyMail.

Fiica lui Bill Gates. Nuntă de două milioane de dolari

Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, fiica lui Bill Gates și a fostei soții, Melinda, s-a măritat cu hipistul Nayel Nassar, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a costat nu mai puțin de două milioane de dolari.

Nunta lui Jennifer a fost primul eveniment la care Bill şi Melinda Gates au fost văzuţi împreună, după dramaticul divorț. Nunta a avut loc la cort şi într-un foişor de pe proprietatea de 16 milioane $ a familiei Gates din North Salem, New York.

Bill și Melinda Gates au condus-o la altar pe fiica lor, Jennnifer, sâmbătă seara, în cadrul nunții care a avut loc la ferma de cai din Westchester County. Jennifer Gates s-a căsătorit și după ritul musulman cu Nayel Nassar într-o ceremonie religioasă vineri seară.

Cununia civilă a avut loc sâmbătă. Invitaţii și-au făcut apariția în cadrul evenimentului la ora 15.00 iar după încheierea ceremoniei religioase, la ora 17:30, aceștia au aplaudat uniunea dintre cei doi tineri.

Potrivit vecinei familiei, Linda Dupree, din North Salem, la nuntă au cântat Coldplay şi artistul folk Harry Hudson.

Peste o sută de barmani şi ospătari au fost angajați pentru a oferi miilor de oaspeți o experiență desăvârșită la unul dintre cele mai selecte evenimente ale anului.

Prietenii mirilor au filmat și s-au pozata alături de fericitul cuplu. La nuntă a venit şi mama vitregă a lui Bill Gates, Mimi Gardner Gates, care a profitat de vremea frumoasă din New York pentru a sta minute în şir pe băncile din curtea înverzită a casei.

Mireasa a fost înconjurată de 10 domnişoare de onoare, iar mirele a fost răsfăţat de prietenii lui costumaţi la patru ace. În ciuda faptului că au divorţat după 27 de ani de căsnicie, Bill şi Melinda Gates, care au împărţit 133 miliarde $, au căzut de acord că trebuie să joace în continuare rolul de părinţi ideali pentru Jennifer, Phoebe şi Rory, notează NewYorkPost.