Fiica lui Gigi Becali, Alexandra, are un Bentley de 250.000 euro de la tatăl ei, însă din cauza amenzilor primite de tânără, bolidul este acum condus de altcineva.

Fiica lui Gigi Becali, Alexandra, este mândra posesoare a unui bolid de lux, care stârnește invidia Bucureștiului. Latifundiarul din Pipera este cel care i-a oferit prețiosul cadou tinerei, însă statutul de șoferiță nu a fost lipsit de peripeții pentru Alexandra.

Tânăra a comis mai multe greșeli în trafic pentru care a fost sancționată, s-a întâmplat să parcheze pe trecere, sau să urce cu bolidul de lux pe trotuar.

La ultima ieșire a Alexandrei Becali, la volanul „bijuteriei” pe patru roți, fata a fost oprită de Poliția de la Rutieră, pentru un control de rutină.

Recent, Alexandra Becali a fost surprinsă în Bentley-ul personal, însă cel care conducea era chiar unul dintre cei mai apropiați oameni ai finanțatorului de la FCSB, ”Maestrul” Luțu.

latifundiarului din Pipera, deoarece tânără este mai în siguranță atunci când la volanul se află cineva mai experimentat decât ea.

Despre Ionuț Luțu se spune că i-ar da chiar și sfaturi lui Becali cu privire la afacerile din interiorul FCSB, însă de data aceasta și-a asumat rolul de „șofer de ocazie” și a plimbat-o pe fiica lui Gigi prin capitală în luxosul bolid, relatează CanCan, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.