Fiica
Featured, Life

Fiica lui Anghel Iordănescu sa căsătorit! Iată cum a aratat mireasa

Bucurie mare în familia lui Anghel Iordănescu, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal. Fiica sa, Maria Iordănescu, s-a măritat sâmbătă cu iubitul ei care a cerut-o recent în căsătorie la Barcelona. Marele anunţ a fost făcut chiar de fratele ei, Alex.

La doar 25 de ani, Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, a decis să-şi unească destinul de cel al bărbatului căruia i-a spus cel mai sincer „DA„ din viața sa.

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit. Gigi Becali a fost naşul

Pasionată de lumea sportului precum tatăl ei, Maria Iordănescu a fost cerută în căsătorie în luna mai, în timp ce se afla în Barcelona, oraşul ei de suflet. Fiica lui Anghel Iordănescu a stabilit apoi toate detaliile pentru marele eveniment.

Naş de cununie i-a fost Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a venit cu o condiţie pentru a accepta propunerea tinerilor de a le fi părinte spiritual.

”M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, a spus Gigi Becali pentru Pro X.
Fiica
Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, sa căsătorit. Cine a dezvăluit detalii despre petrecerea exclusivistă

”Sora mea se căsătorește”, a scris Alex Iordănescu în dreptul unei imagini de la locul unde se desfășoară acum mult așteptata petrecere.

Maria Iordănescu a îmbrăcat rochia albă de mireasă, a asortat totul cu o pereche de mănuși albe satinate, ținând să le arate tuturor, deocamdată, doar buchetul de mireasă. Buchet format numai din tradanfiri albi, simbol al purității și sincerității, lucruri importante într-o căsnicie ca cea a nașului, conform Spynews.

Mireasa a fost dusă la locația exclusivistă, unde va avea loc petrecerea, într-o mașină de epocă, cu șofer, decapotabilă, expunându-și astfel toată frumusețea celor care i-au ieșit în cale.