Necenzurat, Stiri

Fii cea mai buna in pat: invata cum sa ai un vagin mai stramt

Exercitiile Kegel te pot ajuta sa ai un vagin mai stramt. Le poti efectua aproape oriunde si suunt extrem de eficiente.

img_1395931_thumbs_600x400_1452161

Exercitiile Kegel – cea mai buna solutie

Reprezinta metoda pe care o adopta chiar si vedetele de la Hollywood si, in plus, este si cea mai ieftina, dar si benefica pentru corpul tau. Asta pentru ca exercitiile Kegel te pot ajuta si in cazul in care suferi de incontinenta urinara sau daca vrei sa cresti intensitatea propriilor tale orgasme.

Ce inseamna mai exact?

Exercitiile Kegel (denumite asa dupa dr. Arnold Kegel) reprezinta un anumit tip de exercitiu fizic in care muschii pelvieni trebuie contractati si relaxati la anumite intervale de timp. Le poti efectua aproape oriunde, in mod discret, indiferent ca esti la volan, stai la birou sau te relaxezi pe canapea. Cheia sta in a le intelege si a le practica in mod corect, ceea ce inseamna ca trebuie sa lucrezi muschii potriviti.

Sunt mai multi factori care iti pot slabi forta muschilor pelvieni, incepand cu sarcina si terminand cu inaintarea in varsta sau supraponderalitatea, deci nu exista persoane care scapa de asta.

Cand vei incepe sa practici exercitiile Kegel, ti se va parea destul de dificil sa iti mentii muschii pelvieni incordati. Scopul tau este sa iti mentii vaginul strans aproximativ 10 secunde si apoi sa il relaxezi timp de alte 10 secunde. Nu iti tine respiratia in timp ce faci aceste exercitii, in mod normal ar trebui sa porti o conversatie in timp ce le executi. Asigura-te ca le faci de cel putin trei ori pe zi. Si retine, le poti efectua oriunde, din moment ce nimeni nu te vede.

Practica anumite pozitii yoga

Exista mai multe exercitii yoga care iti pot reface musculatura delicata din zona pelviana, ajutandu-te sa iti recapeti controlul asupra ei. Una dintre cele mai eficiente pozitii se numeste „Mula Bandha” si o poti practica si singura desi, in general, este pusa in practica in prezenta mai multor persoane. Conceptul din spatele termenului (care in sanscrita inseamna „drum inchis”) are la baza aceeasi teorie ca si in cazul exercitiilor Kegel: trebuie sa iti contractezi si relaxezi muschii prin miscari repetate.

Practic, ca sa poti efectua aceasta miscare, ai nevoie de putin antrenament inainte, trebuie sa fii deja initiata in tehnica yoga. Ca sa afli cum se comporta corpul tau cand practici „Mula Badha”, stai in picioare cu mainile pe langa corp. Strange-ti abdomentul si inspira. Balanseaza pelvisul si trage-ti soldurile si fundul in spate astfel incat sira spinarii sa formeze o curba perfecta. Pe masura ce expiri, balanseaza pelvisul inainte si strange si mai tare abdomenul, indreptandu-ti sira spinarii de data aceasta. Acum esti in pozitia „Mula Badha”. Cel mai bine este sa o practici in prezenta unui antrenor.

Poti folosi conurile vaginale

Conurile vaginale sunt niste tampoane cu o anumita greutate controlata pe care le introduci in vagin si il mentii acolo o anumita perioada de timp. Se porneste cu cel mai usor con, care, dupa ce este introdus (exact ca si cum ai purta un tampon normal), este strans de muschii pelvieni ca sa isi mentina pozitia. Acest lucru se face cam de doua ori pe zi, timp de 15 minute pe sesiune, in timp ce iti vezi linistita de activitatile zilnice. Din moment ce reusesti sa il mentii la loc, poti trece la un con cu o greutate mai mare, pana la cel mai greu, cand deja inseamna ca iti poti controla foarte bine muschii pelvieni.Acestea pot fi cumparate din anumite magazine online, specializate.