International, Stiri

Fierbere mare în rândul prostituatelor braziliene!

Uite cum se pregătesc ele pentru Campionatul Mondial de Fotbal

  ss (3)

Prostituatele din Brazilia se pregătesc intens pentru valul de clienți care va veni odată cu debutul Campionatului Mondial de Fotbal. Damele de companie iau lecții de limbi străine și vor pune la dispoziție inclusiv plata cu cardul.

 

În Brazilia există aproape un milion de persoane care lucrează în industria sexului, iar asociația prostituatelor din statul Minas Gerais (Aprosmig) a lansat o inițiativă de lăudat: cursuri de limbi străine, dar și îmbunătăţirea cunoştinţelor de portugheză pentru prostituatele din zonă.

ss (1)

„Dacă toate sectoarele din Brazilia se pregătesc la maxim pentru Cupa Mondială, noi de ce nu am face acest lucru?”, a declarat preşedinta asociaţiei, Cida Vieira. Aceasta a mai spus și că prostituatele din Belo Horizonte, capitala statului Minas Gerais, vor putea accepta plata cu cardul pe durata Campionatului Mondial, relatează cotidianul britanic The Independent.

În același timp, toți cei care își câștigă existența prin prestarea de servicii sexuale, pot găsi la Aprosmig atât consiliere pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuală, cât și prezervative.

ss (5)

Cea de-a 20-a ediție a Campionatului Mondial de Fotbal va avea loc în Brazilia între 12 iunie și 13 iulie 2014. Aceasta va fi a doua oară când Brazilia găzduiește acest eveniment, prima ediție găzduită de această țară având loc în 1950.

Un număr total de 3,7 milioane de turiști vor vizita Brazilia în timpul Cupei Mondiale. Până la această dată, Brazilia a cheltuit 11,7 miliarde de dolari pentru Cupa Mondială, iar Guvernul susține că pe termen lung CM va genera beneficii de 180 de miliarde de dolari.

blank