Featured, International

Fetiţă de 7 ani, împușcată în piept, în SUA, în timp ce colinda de Halloween

O fetiţă în vârstă de 7 ani îmbrăcată în buburuză a fost împuşcată în piept, joi seara, în Chicago, în timp ce colinda de Halloween, potrivit unui anunţ al poliţiei locale citat de DPA.

Fetiţă de 7 ani, împușcată în piept, în SUA, în timp ce colinda de Halloween

Fetiţa a fost dusă în stare stare critică la spital. Un bărbat de 31 de ani, aflat în apropierea ei dar care nu avea legătură cu ea, a fost împuşcat la mâna stângă şi dus în stare stabilă la un alt spital, a precizat serviciul de pompieri, potrivit Agerpres.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17:30, în timp ce fetiţa se afla la colindat împreună cu alţi copii, pe o stradă din cartierul Little Village din Chicago, când o persoană aflată de cealaltă parte a străzii a scos o armă şi a deschis focul, a indicat poliţia.

„Am auzit împuşcăturile … patru împuşcături şi am ieşit afară”, a declarat Lali Lara, care lucrează într-un magazin de telefoane mobile. „Tatăl fetei urla: ‘copila mea a fost împuşcată!'”

Lara a povestit că a adăpostit-o pe copila şi pe familia ei în magazin şi că a ţinut-o pe aceasta de mână în timp ce îi apăsa pieptul pentru a-i opri sângerarea. După aproximativ cinci minute, la faţa locului a ajuns o ambulanţă.

Poliţia nu dispune de nicio descriere a atacatorului, astfel că pe moment nimeni nu a fost arestat în acest caz.

În SUA, copiii obişnuiesc să meargă la colindat costumaţi de Halloween pentru a primi dulciuri.

 

blank