Showbiz

Fetele din La Bloc s-au reunit si fac dezvaluiri secrete!

Pe fetele din La Bloc le stie deja toata Romania si tot atat de multa lume le iubeste. Ca nu au mai fost vazute in ultimii ani, impreuna, nu inseamna insa ca au disparut si mai degraba ca fiecare dinte ele are o cariera stalucita, separate.

Fetele din La BlocRecent, frumoasele in La Bloc s-au reunite si au facut catva dezvaluiri despre viata lor de atunci si acum.

Suntem personalitati diferite. Chiar ne-am inteles, am fost ca o familie, ne spuneam toate secretele, stiam tot”, a spus Dana Rogoz.

Eram un copil care am pornit la 16 ani, semnasem un contract, ai mei aveau salarii foarte mici, iar cand m-am angajat prima oara i-am pus mamei termopane si mama era super incantat, ca am putut sa schimbam geamurile. Tanjeam cand veneau fetele cu cate un parfum, ca eu strangeam bani pentru ai mei”, a spus Tili Niculae.

Cat despre Dana Rogoz, actrita a povestit ca primii bani pe care i-a castigat din La Bloc i-a investit in electrocasnice. “Era mai tarziu, eu eram interesata de electrocasnice, cumparam pentru casa”, a spus in emisiunea Tv

Banii pe care ii castigam ma intretineam, plateam chirie, am lasat tot acasa. Acum uitandu-ma in urma mi se pare ca am facut un gest inconstient, dar am jucat cartea potrivita”,