Monden, Stiri

“Fetele bune”, călare la “Peştera Muierii”

Fetele bune”, călare la “Peştera Muierii”

 blank“Fete bune”, emisiune găzduită de Prima Tv, lansează o nouă aventură pentru Sânziana, Andreea şi Simona. Frumoasele au pornit în calatorie catre Baia de Fier, unde principala atracţie e Peştera Muierii. Până aici fetele au mers într-un mod inedit şi deloc neplăcut şi anume, călărind. Bineînteles drumul nu putea fi lipsit de conversaţii picante. Astfel fetele bune au adus în discuţie subiectul “bărbaţi”, cea mai deranjată de temă, fiind Sânziana care nu mai suportă bărbaţii.

 “Toţi se întreabă de ce sunt singură. Simplu, nu-i mai suport pe bărbaţi, nu le mai tolerez măgăriile. blankCel mai frumos era pe vremea bunicii. Oamenii erau simpli, se întâlneau, se căsătoreau, aveau copii, o familie.”, a declarat Sânziana cu o atitudine anitibărbaţi, vizibilă.

 “Peştera Muierii” nu a prezentat mare interes pentru fete, obiectivul turistic fiind considerat de Andreea un loc cu “stânci moarte”, mai ales că la -20 de grade, pielea fină a fetelor s-a făcut ca de găina sub costumele de baie în care erau îmbrăcate.

 La finalul zilei, Sânziana este surprinsă în mod plăcut de proprietara pensiunii în care sunt cazate. Dacă vreti sa aflaţi despre ce este vorba, nu pierdeţi  “Fete bune”,
pe 9 august, de la ora 21:30, la Prima TV.

expresspress.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe pagina de Facebook!

 

blank