Victor Pițurcă
Sport

Fermierul Victor Pițurcă! Ce regim de viață duce antrenorul. ”Arată de 50 de ani. N-am văzut așa ceva”

Dumitru Dragomir (75 de ani) a dezvăluit, prezent întrun studio det de televiziune matinal, cum a rămas impresionat de forma fizică a lui Victor Pițurcă la cei (65 de ani).

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, care a spus că știe deja numele viitorului selecționer, a dezvăluit că Victor Pițurcă și-a pus la punct o fermă, care a devenit singurul său mod de a procura produse animale și vegetale.

Unde se află ferma lui Victor Pițurcă. ”Mi-a trimis două rațe, am crezut că sunt porci!”

”Pițurcă arată de 50 de ani, nu am văzut așa ceva în viața mea. Nu se vopsește, e fresh. Are o fermă de produse bio, undeva lângă Ploiești. Are de toate acolo. Rațe, gâște, porci, curcani, tot ce vrei, ouă proaspete. Îmi dă și mie, mă tot invită acolo.

Mi-a trimis și mie două rațe, am crezut că sunt porci. El nu mânâncă decât acasă, ce-i face nevasta, nu mănâncă la restaurant. Mama lui îi face pâine. Eu mai aflu de la Viorel Păunescu. Pițurcă își adună des toată familia, e frumos la el acolo, la vilă”, a dezvăluit Dragomir, la Digi Sport.

”Corleone”, care a vorbit și despre Anton Petrea, crede că Pițurcă ar fi fost cel mai indicat nume pentru funcția de selecționer în acest moment. În plus, fostul selecționer ar fi spus că doar el mai poate califica naționala la un turneu final.

”La ce bani are Pițurcă, ce-i mai trebuie o echipă de club în Liga 1? Ca să-l înjure lumea? Are 65 de ani, arată și trăiește bine. Dar, la Federație se ducea, dacă-l curtau. Și fără bani se ducea. Mi-a zis acum o săptămână. ’Eu, dacă mă duc la Federație, calific naționala’.

E selecționer Pițurcă. A calificat de trei ori naționala. Și, cum arată, domnule”, a mai spus Dragomir.

Despre forma sa fizică a vorbit însuși Pițurcă în primăvara acestui an.

”Eu nu consum decât fructe și legume de la ferma mea, carne, ouă și lapte de țară și m-am lăsat de fumat de tânăr. În plus, am grijă să fac sport regulat.

Iar faptul că nu am încărunțit așa de tare să știți că e genetic, mama este așa”, a dezvăluit Pițurcă presei sportive. 

blank