“Zâna” a primit undă verde din partea doctorilor pentru o nouă sarcină

Zana

Andreea Marin (39 de ani) ar putea oricând să-i dea soţului său, Tuncay Öztürk (27 de ani), vestea că este însărcinată. Date fiind problemele sale medicale avute în trecut, “Zâna” şi-a făcut un set de analize cu ceva timp înainte de a pleca la braţul soţului său în vacanţă, în Turcia, iar rezultatele au făcut- o să zâmbească.

 “Visul meu este să fim o familie normală. Într-adevăr, îmi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoţi de la cele două surori ale mele. Nu doar eu, ci toată lumea aşteaptă acum un bebeluş de la noi. Dacă vom fi binecuvântaţi cu un copil, îl voi primi cu toată dragostea mea. Am un sentiment puternic că voi fi tată. Viaţa este prea scurtă ca să amâni lucrurile măreţe”, mărturisea Tuncay Öztürk pentru Libertatea, referindu-se la dorinţa sa cea mare, de a avea un copil împreună cu soţia sa, Andreea Marin.

Doar că lucrurile nu păreau aşa de simple, dat fiind faptul că, în trecut, “Zâna” avusese două sarcini extrauterine, dar şi două operaţii la coloană, iar o altă sarcină ar fi putut fi cu risc ridicat. De curând însă, fericitul cuplu a primit vestea cea mare.

Zana (2)

Mai precis, înainte să plece într-o vacanţă în Turcia, acolo unde “Zâna” şi-a vizitat şi socri, vedeta tv şi-a ridicat rezultatele analizelor de la o clinică privată din Capitală şi toate indicau faptul că ea este aptă să devină din nou mamă. După cum se ştie, Andreea mai are o fetiţă în vârstă de 7 ani, Violeta, din căsnicia cu Ştefan Bănică junior.

Aflată în vacanţă, la braţul lui Tuncay, Andreea Marin a colindat mai multe sate şi regiuni cu tradiţie din Turcia, dornică să afle cât mai multe despre obiceiurile din ţara natală a soţului său. Totodată, cei doi au mers în vizită şi la familia fizioterapeutului turc.

“Zâna” i-a cunoscut pe socrii săi dinainte de a se mărita cu Tuncay şi are o relaţie foarte bună cu aceştia.