Featured, International

Fergie, de nerecunoscut la 43 de ani! Aspectul ei fizic nu mai aminteşte deloc de bomba sexy care era odată

În ultimii ani, viaţa lui Fergie a fost precum o adevărată poveste de film. A avut o familie fericită, a făcut în urmă cu cinci ani un copil cu Josh Duhamel, dar avut în acelaşi timp şi probleme cu drogurile, iar anul trecut s-a despărţit de soţul ei.

La sfârşitul lui 2017, Fergie a recunoscut în cadrul unui interviu toate problemele pe care le-a avut şi a vorbit despre succesul pe care l-a avut cu trupa Black Eyed Peas, când ea era o bombă sexy, iar piesele formaţiei cucereau topurile din întreaga lume.

blank

Din păcate pentru Fergie, artista care în primăvara acestui an a împlinit 43 de ani nici măcar nusi mai aminteşte de cântăreaţa care în urmă cu aproximativ 10 ani le aprindea imaginaţia fanilor. Dacă pe vremea când lansa piese ca „Pump it“, „Where is the love“ şi „Let’s get it started“ reuşea să atracă toate privirile datorită fizicului de invidiat, acum demonstrează că problemele pe care le-a avut şi-au lăsat amprenta asupra ei.

Recent a fost fotografiata pe străzile din Santa Monica, iar cântăreaţa pare de nerecunoscut. Îmbrăcată în trening şi având câteva kilograme în plus, Fergie a părut serioasă pe stradă şi a zâmbit doar când s-a întâlnit cu unele persoane cunoscute şi când i-a văzut pe paparazzi.

 

 

 

 
blank