International

FEMEILE YAZIDI SUNT VIOLATE SA DEVINA MUSULMANE!

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

TO GO AFP STORY BY SERENE ASSIR - A Yazidi Iraqi woman looks on sitting at the Bajid Kandala camp near the Tigris River, in Kurdistan's western Dohuk province, where they took refuge after fleeing advances by Islamic State jihadists in Iraq on August 13, 2014. In the dusty, ill-equipped camp in northern Iraq, Yazidis say members of their families men -women and even babies- have been abducted by militants. AFP PHOTO/AHMAD AL-RUBAYECNN a realizat un reportaj cutremurator despre cosmarul pe care il traiesc femeile Yazidi in teritoriile controlate de ISIS in Siria si Irak. Ele sunt considerate sclave si sunt violate pentru a fi transformate in „musulmane”.

Intr-o inregistrare prezentata de CNN se poate vedea un grup de barbati, membri ISIS, care discuta relaxati: „Astazi este piata pentru sclavele sexuale”, spune unul dintre ei. „Cu voia lui Allah, fiecare va primi cate una”, raspunde altul. Primul reactioneaza ranjind: „Unde este fata mea Yazidi?”.

Yazidi sunt un popor stravechi, a caror religie imbina elemente din islam, iudaism si crestinism. Ei cred ca un singur Dumnezeu a creat pamantul, pe care l-au lasat in grija unui inger, Malak Ta’us. Aceasta credinta este considerata „satanica” de catre ISIS, si s-au folosit de acest pretext pentru a le face sclave si viola pe femeile Yazidi.

Legea lui Abu Bakr Al Baghdadi spune ca fiecare femeie capturata va deveni musulmana daca este violata de 10 luptatori ISIS. Intr-o revista publicata de ISIS in limba engleza, Dabiq, se afirma: „Inrobirea familiilor celor necredinciosi si transformarea femeilor acestora in concubineeste un aspect clar prevazut in Saria si nimeni nu ar trebui sa-l nege sau sa-l batjocoreasca, pentru ca astfel ar nega si ar batjocori versetele Coranului si spusele Profetului”.

blank