Featured, Life

Femeile preferă să facă sex seara sau dimineața?

Fără nicio legatură cu romantismul sau cu pasiunea, oamenii de știință au aflat când sunt dispuse femeile să facă sex. Răspunsul este aparent simplu, mai ales dacă stai să te gândești că seara ai mai mult timp liber și nu ești presată de treburile casnice sau de cele de la serviciu.

Știi care este explicația la această dilemă? Ai zice că după o zi lungă la serviciu, un duș cald și relaxant este cea mai bună idee. Dacă mai apare și partenerul în peisaj, care îți face un masaj, e practic imposibil să refuzi o partidă de sex, oricât de obosită ai fi.

Este dovedit că, pentru a face dragoste, nu trebuie să fii într-un anume fel, de exemplu, să ai o stare de excitație dusă la cote înalte. Pofta vine mâncând, spune o vorbă din popor.

Seara, sex mai des
Știai că cele mai multe cupluri fac sex seara, în special între ora 22.00 și 2.00 am? Te întrebi de ce? Pentru că, dacă stăm să ne gândim din punct de vedere biologic, oamenii pot face sex oricând doresc.

Cu toate acestea, programul zilnic, viața socială, nevoia de intimitate și alți factori înconjurători ne influențează și momentul când facem dragoste. De aceea, seara este preferată pentru sex, atât de femei, cât și de bărbați.

Privind altfel lucrurile, seara nu mai ai treabă cu serviciul, ai mâncat, vasele sunt spălate, prietenii și familia nu te mai țin de vorbă, pe scurt tot timpul e al tău și al iubitului.

Surpriză, și luni dimineață!
Și mai interesant este că majoritatea oamenilor fac sex în weekend, adică sâmbătă și duminică, între 23.00 și 1.00, tot seara, deși în multe cazuri nu se mai pune problema sarcinilor de serviciu.

Surprinzator este și faptul că butonul roșu aferent apetitului sexual se aprinde luni dimineața, în jurul orei 6.00. Multe cupluri aleg să se răsfețe cu o ultimă porție de dragoste, înainte să înceapă o nouă săptămână plină de provocări.