Life, Stiri

Femeile plinuţe au mai multe avantaje decât cele slabe

Deşi nu se încadrează în idealul de frumuseţe promovat de media, grăsuţele sunt mai fericite!

femei garse (8)

Societatea impune adessea standarde de frumuste nerealiste, care creaza frustrari printre reprezentantele sexului frumos. Ceea ce nu stiti este ca femeile mai grasute, desi nu se incadreaza in imaginea promovata de media, au mai multe avantaje decat restul femeilor.

Femeile plinute sunt mai fertile – Siluetele in forma de clepsidra sunt un semn al fertilitatii in mai multe culturi. Chiar si in societatea vestica a secolului 20, trupul cu forme a fost considerat un ideal feminim. Motivul este acela ca femeile cu un bazin mai lat sunt mai sanatoase si pot duce o sarcina la termen.

Femeile grasute pot trai mai mult – Se pare ca grasimea din zona soldurilor contine un hormon antiinflamator, numit adiponectina, care previne umflarea si blocarea arterelor. Intr-un studiu realizat de cercetatorii de la Institutul de Medicina Preventiva din Copenhaga, s-a observat ca  printre femeile cu solduri mai voluminoase decesele au fost cu 87% mai putine decat in cazul femeilor slabe. Rezultatele nu sunt aceleasi si in cazul grasimii de pe abdomen. In vreme ce grasimea din zona trunchiului poate fi periculoasa si poate conduce la probleme cu inima, cea din zona soldurilor are exact efectul opus, conform studiului.

Femeile cu forme sunt mai atractive pentru barbati – Conform unui chestionar realizat de firma producatoare de paturi Silentnight, femeile plinute sunt considerate mai sexy decat cele slabe, Participantii, barbati cu varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani, au fost pusi sa dea note mai multor imagini cu femei. Dupa cum spuneam, femeile cu forme au iesit castigatoare.

femei-2

Copiii femeilor plinute sunt mai inteligenti – Un studiu realizat in anul 2007 pe 16.000 de femei la Universitatea din Pittsburgh a aratat ca femeile cu un corp in forma de clepsidra au obtinut un punctaj mai bun la testele de inteligenta. Copiii lor, la fel. Cercetatorii sunt de parere ca acest avantaj poate fi rezultatul depozitelor de acizi grasi Omega-3 din corpul femeilor plinute.

Femeile grasute au libidoul mai crescut – OkTrends a realizat in 2011 o cercetare privind obiceiurile sexuale ale utilizatorilor site-ului OkCupid. Conform raspunsurilor adunate de la milioane de utilizatori, s-a ajuns la concluzia ca, indiferent de varsta (in intervalul 18-60 de ani), femeile plinute au libidoul cel mai crescut prin comparatie cu celelalte categorii de femei (supraponderale, peste medie, silueta normala, slaba, foarte slaba). Pe masura ce inainteaza in varsta, pofta sexuala a femeilor plinute este mai puternica si are o rata de diminuare mai scazuta decat in celelalte cazuri.

Femeile plinute sunt mai sigure pe ele – Acelasi studiu realizat de OkTrends arata ca, desi au mai putina incredere in ele la o varsta frageda, femeile plinute le intrec cu mult pe cele slabe in ceea ce priveste increderea de sine in jurul varstei de 30 de ani.

Femeile plinute au posterioare mai apetisante – Cum multi barbati sunt incantati de posterior mai mult decat de sani, vestile bune continua pentru femeile plinute. Chiar daca au sau nu sani mari, posterioarele lor cu siguranta arata mult mai provocator decat in cazul femeilor slabe, in special daca sunt alese hainele potrivite!

Femeile plinute arata mai bine in rochii – Desigur, o rochie care curge pe niste forme curbate este mult mai atractiva. Chiar daca in lumea modei nu sunt acceptate femeile plinute pe podium, barbatii adora sa priveasca liniile gratioase ale femeilor, evidentiate de rochiile potrivite! Daca esti plinuta, poate nu o sa ajungi fotomodel, dar cu siguranta o sa ai succes la barbati!

Femeile plinute nu sunt obsedate de diete – Daca ar fi sa aleaga, orice barbat ar opta pentru o prietena care sa nu il innebuneasca numarand caloriile sau uitandu-se urat la el atunci cand mananca fast food. Femeile plinute mananca normal si nu devin obsedate de diete, ca multe alte reprezentante ale sexului frumos.

Asadar, daca ai forme, nu uita ca femeile plinute au multe avantaje si, chiar daca nu sunt promovate in media, ele sunt apreciate cel mai mult acolo unde conteaza: in viata reala!