Showbiz, Stiri

Femeile nu-l slăbesc şi roiesc în jurul lui pentru că este „potent şi le provoacă plăcere”

Fostul iubit al Simonei Sensual s-ar înregistra la OSIM pentru că este „un brand de lux”

61353818

 Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual, spune ca femeile nu-l vor neaparat pentru fizicul sau, ci pentru a se asocia cu numele lui. Maharu recunoaste ca nu are un trup de manechin, insa spune ca stie ce sa-i faca unei femei pentru ca aceasta sa urle de placere. Ii place sa se laude ca este un barbat potent care are lipici la femei, insa recunoaste ca nu fizicul este atuul sau.

 61413900

“Sunt un brand de lux, iar femeile innebunesc cand aud numele meu. Vor sa fie vazute cu mine, sa aiba o relatie cu mine, chiar daca una scurta, pentru ca astfel le creste cota si se fac cunoscute. Le fac pe plac, n-am de ce sa refuz. Eu ma simt bine, ele obtin ce vor, toata lumea este multumita”, a declarat Nicu Maharu.

 

Barbatul spune ca nu are un corp de manechin, insa poseda alte lucruri mai interesante. “Burta e de la bere, cearcanele de la oboseala, asta este situatia. Dar sunt potent, iar femeile ma cauta si pentru acest lucru. Le provoc placere, iar ele asta vor. E o vorba: barbatul trebuie sa fie putin mai frumos decat dracu, dar sa fie potent. Si la mine se aplica asta. Sunt un brand, ar trebui sa ma inregistrez la OSIM”, a mai spus Nicu Maharu. 

blank