Showbiz, Stiri

Femeile lui Ştefan Bănică, Lavinia Pârva și Andreea Marin se întrec în poziţii la sala de fitness

Lavinia Pârva, iubita lui Ştefan, şi Andreea Marin, fosta lui nevastă, seamănă ca două picături de apă, la chip. Dar, de-a lungul vremii, s-a dovedit că au şi aceleaşi gusturi la bărbaţi, ca şi la haine, fiind adesea confundate. Mai nou, ele şi-au făcut şi abonament la sala de fitness.

banica-stefan

Click! vă prezintă cele mai amuzante faze cu cele două rivale, din timpul exerciţiilor de remodelare corporală. Lavinia Pârva (30 ani) şi Andreea Marin (39 ani) par surori, chiar dacă între ele există o diferenţă de nouă ani.

Au acelaşi zâmbet, aceeaşi privire, aceleaşi trăsături fine. Chiar şi când zâmbesc pot fi lesne confundate, căci ambele fac gropiţe în obraji. Ştefan le-a iubit deopotrivă.

La un moment dat, chiar în acelaşi timp, de parcă i-ar fi fost greu să se decidă cu care să rămână. Până la urmă Andreea a pus piciorul în prag, în decembrie 2013, iar solistul a avut liber să se afişeze cu Lavinia care, în ultima vreme, cam luase proporţii din cauza unor probleme de sănătate. Şi Andreea pierduse lupta cu kilogramele, aşa că, după ce s-a îndrăgostit de şarmantul turc Tuncay Ozturk, mai tânăr decât ea cu 11 ani, şi-a îndesit vizitele la sală.

A tras pe rupte de fiare, s-a ţinut de sport zilnic, ba chiar a urmat şi cure de detoxifiere, la clinici de renume din Turcia. Dar, nici Lavinia nu s-a lăsat mai prejos, după ce a văzut că nu prea o mai încap rochiţele. Veşnicele rivale şi-au postat pe conturile de socializare fotografii în care sunt surprinse luptându-se din greu cu tot felul de aparate de tonifiere musculară şi de slăbit.

În timp ce solista face fandări studiate şi echerul, mai ceva ca o gimnastă de Mondiale, Andreea a trecut la aparate de categoria grea, de parcă s-ar pregăti să escaladeze Himalaya. Suspendată pe un schelet metalic, cu picioarele prinse în nişte funii elastice, vedeta stă cu tot corpul într-o poziţie paralelă cu solul, de parcă ar levita.