Necenzurat, Stiri

Femeile ar trebui să aibă orgasm mai des

Orgasmul, punctul culminant al oricărei partide de sex, poate face din orice femeie una mai fericită şi mai relaxată.

orgasmCercetătorii au ajuns la aceasta concluzie după mai multe studii care demonstrează că organismul te poate ajuta să fii mai fericită şi relaxată. De asemenea este eficient pentru acele femei care vor să slăbească.

Depresia este una dintre bolile care pot fi „tratate” prin obţinerea orgasmului. Astăzi, nu puţine sunt femeile care suferă de depresie, aceasta devenind una dintre cele mai comune afecţiuni ale secolului 21.

O viaţă sexuală regulată poate face minuni în acest sens, iar sexologii afirmă că orgasmele dese sunt recomandate în aceste cazuri. Atunci când faci sex, creierul eliberează serotonina, cunoscut drept „hormonul fericirii”, substanţă care se regăseşte şi în foarte multe antidepresive.

Experţii au ajuns la concluzia că două orgasme pe săptămână, ţine doctorul departe de uşă! În timpul actului sexual mai este eliberată o substanţă „magică” denumită imunoglobulina de tip A. Se pare că această substanţă fortifică sistemul imunitar şi ţine corpul departe de boli şi infecţii.

Orgasmele te pot ajuta să scapi şi de kilograme nedorite. Se estimează că 40 de partide se sex te pot ajuta să slăbeşti aproximativ 0,5 kilograme. Poate părea puţin la prima vedere, dar nu aceasta este perspectiva din care trebuie să priveşti lucrurile. Ar fi mai bine să încerci să ai o viaţă sexuală cât mai bogată, cu siguranţă această activitate este mult mai distractivă decât mersul la sală.

Hormonul numit oxitocină degajat în timpul orgasmului, care are rolul de a creşte nivelul endorfinelor, acţionează ca un medicament natural pentru durerile de cap.

Şi nu în ultimul rând, orgasmele te pot ajuta să rămâi tânără şi frumoasă pentru totdeauna, hormonii emişi în timpul actului sexual având proprietatea de a te ajuta să rămâi în formă pentru o lungă perioadă de timp.

blank