Featured, Ultima Ora

O Femeie,mamă a doi copii, a fost împușcată în inimă de fostul sot

O femeie, mamă a doi copii, a fost împușcată în inimă de un bărbat. El era soțul ei și a mai agresat-o în trecut, iar tânăra a sesizat poliția în acest sens, informează Observator.tv.

Tânăra avea 33 de ani și era din Neamț. Ea a fost împușcată de soț, cu o armă artizanală. Incidentul dramatic s-a produs în localitatea Fărcașa, spun polițiștii. Potrivit anchetatorilor, tânăra de 33 de ani a fost împușcată sâmbătă seară, în casa în care locuia. Un apel la 112 a fost dat de un membru al familiei, în jurul orei 20.10. Potrivit ziarului stiri-neamt.ro, femeia a fost împușcată în zona inimii, cu o armă artizanală pentru care bărbatul nu avea autorizație. TV Neamț citează surse care spun că bărbatul de 38 de ani a tras în victimă cu o pușcă artizanală, pe geam, în timp ce femeia era în casă.

Cauzele incidentului nu sunt cunoscute. Soțul victimei este căutat de polițiști. Martorii spun că tânăra divorțase de soț și că era mamă a doi copii, precizează presa locală. Conform zch.ro, soțul ucigaș locuia la doar câteva case de cea a tinerei. În trecut, victima a fost agresată de bărbat în câteva rânduri și ea a sesizat poliția, spun localnicii.

blank