Featured, International

Femeie bătută și violată, în Corfu, a aflat, că agresorul a fost pus în libertate

Kayleigh Morgan credea că a scăpat pentru totdeauna de agresorul sau, un individ care a ţinut-o captivă timp de 14 ore într-un resort din Corfu, unde tânăra a fost bătută și violată. 

Femeie bătută și violată, în Corfu, a aflat, că agresorul a fost pus în libertate

Femeia a fost bătută şi violată de numeroase ori, iar agresorul, prins după 18 zile, a fost condamnat la 52 de ani de inchisore. Acum, Kayleigh a aflat că individul condamnat pentru mai multe violuri a fost eliberat după doar 7 ani de închisoare. Femeia vrea să afle cum a fost posibil aşa ceva şi de ce autorităţile elene nu au anunţat-o de această decizie.

Femeie bătută și violată, în Corfu, a aflat, că agresorul a fost pus în libertate

“Vreau o explicaţie. Nu cred că s-a schimbat atât de mult încât să fie eliberat după 7 ani de detenţie. Un monstru că el nu poate să se schimbe. Sunt îngrozită de ceea ce ar putea să facă şi altor femei. Când a fost condamnat, judecătorul a venit în faţa noastră, a victimelor, şi şi-a cerut iertare în numele poporului grec pentru trauma suferită şi ne-a garantat că nu îl vom mai vedea în libertate pe agresor”, a povestit femeia din Marea Britanie.

Autorităţile din Grecia nu au considerat că trebuie să mă anunţe. Am fost una dintre cele 4 victime abuzate de individ. Am trăit 14 ore de teroare. Îmi aduc aminte acele ore ca şi cum s-ar fi întâmplat ieri. M-a lovit cu putere, după care m-a tras într-o zonă izolată. M-a violat ore în şir şi m-a bătut cu bestialitate.
M-a lăsat să plec la un moment dat, mi-a dat 10 euro şi mi-a spus să merg la spital pentru a îmi trata rănile”, a mai spus victima.

Autorităţile din Grecia au refuzat să comenteze subiectul.