Featured, International

Femeie arestată în Dubai după ce a consumat UN PAHAR DE VIN în avion

O femeie din Marea Britanie a fost arestată în Dubai după ce a consumat un singur pahar de vin într-un zbor din Londra spre Emiratele Arabe, informează Daily Mail. Paharul de vin roşu i-a fost oferit gratuit în timpul zborului de către personalul de la bord.

Ellie Holman (44 de ani) a fost arestată în Aeroportul Internaţional Dubai de ofiţerii de la imigrări pentru că a băut un pahar de vin roşu în timp ce îşi lua prânzul în avion.

Femeia povesteşte că, la sosire, un ofiţer de la imigrări i-a spus să îşi cumpere un bilet de întoarcere spre Londra pentru că viza ei era expirată. Apoi ofiţerul a întrebat-o dacă a consumat alcool, menţionând că este interzis consumul sau deţinerea de alcool în Emiratele Arabe.

”I-am spus că am băut un singur pahar de vin roşu pentru că mi-a fost oferit gratis în timpul zborului de către personalul de la bord”,a declarat femeia celor de la Daily Mail.

Ofiţerul a condus-o pe Ellie Holman, care era împreună cu fiica sa în vârstă de 4 ani, la o celulă din aeroport. Femeia a încercat să filmeze o parte din incident cu telefonul, dar a fost oprită de poliţiştii înarmaţi, care într-un final i-au confiscat atât telefonul, cât şi paşaportul. Holman a fost apoi transportată la o secţie de Poliţie pentru etilotest.

La secţie, femeia şi copilul nu au fost lăsate să folosească toaletasă bea apă sau să mănânce şi au fost forţate să doarmă pe podea, a declarat Ellie.

”Fetiţa mea a fost nevoită să îşi facă nevoile pe podeaua din celulă. Nu am auzit-o niciodată plângând aşa”, povesteşte femeia.

Partenerul lui Ellie a fost lăsat să ia fetiţa acasă, dar nu i s-a permis să părăsească ţara împreună cu femeia, care a fost eliberată pe cauţiune trei zile mai târziu.

Foto: Hepta