Femeia vampir îngrozeşte pe toată lumea
International, Stiri

Femeia vampir îngrozeşte pe toată lumea

Unică! Femeia vampir îngrozeşte pe toată lumea

Maria Jose Cristerna este o femeie originară din Mexic care a investit sute de mii de dolari în  aspectul fizic. Spre deosebire de alte reprezentante ale sexului frumos care vor să semene cu modelele din reviste, Maria s-a urâţit intentionat insa. Motivul e unul înspăimântător.

Mexicanca isi doreste sa arate ca un vampir, motiv pentru care si-a implantat coarne de titan, si-a modelat dintii ca sa semene cu colti si si-a facut numeroase piercing-uri si tatuaje.

“Am ales sa imi modific corpul in acest fel pentru ca am un apetit aparte pentru extrem. Viata este mult prea scurta si uneori o irosim, asa ca am vrut sa profit de timpul pe care il am si sa imi exploatez frumusetea. Pentru mine asta inseamna frumusetea”, a spus Maria.

Maria nu a menţionat dacă în condiţiile asumate este dispusă să mănânce usturoi, un condiment atât de folosit în bucătăria mexicană, alături de chili!

Pentru a fi mai aproape de imortalitate, femeia a acceptat sa fie model pentru sculptori in ceara, iar corpul ei duplicat va fi expus in muzee din intreaga lume.