Presa a pus mana pe un clip in care procurorul Laura Grădină foloseste un limbajsuburban chiar in timpul anchetelor. Aceasta este  anchetata de catre Inspecția Judiciară pentru comportament nepotrivit.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qjb9avbOuBc]

Laura Grădină este procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca si se pare ca in timpul anchetelor vorbeste nu tocmai ortodox.  Aceasta a fost inregistrata cind ii spune unui bărbat că dosarul ”nu este o lăbăreală” iar mai apoi la trimis la origini, nu inainte de a i se adresa cu apelativul “cretinule”

”În exercitarea atribuţiilor de serviciu, prin afirmaţiile, expresiile şi tonul folosit, a manifestat un comportament incompatibil cu onoarea şi demnitatea profesiei de magistrat”, precizează Inspecția Judiciară.

Fapta Laurei Grădina a  ajuns si la procurorul șef adjunct de la Parchetul Judecătoriei Cluj Napoca, Claudiu Boțogan, care a spus că ”este o acțiune a CSM. Noi nu putem face comentarii”.

Comportamentul nepotrivit al procurorului a fost reclamat de mai mulți polițiști. Din surse demne de incredere s-a aflat ca un polițist a primit de la procurorul Laura Gradina o replica ce l-a lasat perplex. “Am fost intrebat unde sunt colegii de la judiciar si i-am răspuns că sunt în ședință.” In replica, Laura Grădină i-ar fi spus: ”Unde sunt restul de oameni, fac o felație pe undeva?”. Un alt polițist a declarat că magistratul i-ar fi spus nici mai, nici mai puțin că: ”Ce vrei, să vin să vă s… p…?”