Actualitate, Featured

Femeia plătită de stat să ucidă. Primește 430 $ un traficant de droguri ucis

Pedepsele pentru traficanții de droguri sunt tot mai diverse de la o țară la alta. În unele țări, cei prinși cu droguri sunt băgați la închisoare, în alte țări, acestora li se aplică pedeapsa capitală iar în Filipine sunt uciși direct în stradă de mercenari plătiți de către stat.

Maria, este implicată într-o astfel de ”afacere” cu statul filipinez și spune că a ucis deja şase oameni.
„Prima mea crimă a fost în urmă cu doi ani. Am fost foarte speriată pentru că era pentru prima dată când făceam aşa ceva”, a mărturisit Maria care face parte dintr-o echipă alcătuită din trei femei, ce sunt deja foarte apreciate pentru că ajung la victime fără a trezi suspiciuni.

Cel care a implementat acest sistem în Filipine este Rodrigo Duterte, preşedintele ţării. Acesta le-a transmis cetăţenilor un mesaj clar. Traficanţii trebuie să moară. Şi Maria s-a conformat. „Pe toţi i-am împuşcat în cap”, spune ea. Atunci când a fost întrebată despre cine i-a dat ordinul de a-i împuşca pe aceşti oameni, ea a răspuns: „Şeful nostru din poliţie”.
„În războiul împotriva traficanţilor de droguri, poliţia avea nevoie şi de o femeie, iar soţul meu m-a ales. Mi-am început activitatea chiar pe stradă. Când l-am văzut pe omul pe care trebuia să îl omor, m-am apropiat de el şi l-am împuşcat”, spune Maria.

Cei doi câştigă până la 430 $ pentru fiecare crimă, o avere în Filipine. Cu toate acestea, Maria vrea să părăsească această viaţă. Dar nu ştie însă cum să facă acest lucru. „Mă simt vinovată şi asta mă chinuie. Nu vreau ca familiile celor ucişi de mine să se răzbune. Sper ca, într–o zi, copii mei să nu mă întrebe cum eu şi soţul meu facem bani”, a mai spus femeia.

blank