Femeia perfectă
Life

Femeia perfectă, descrisă de peste 2.000 de bărbați. Rezultatul este uimitor

Femeia perfectă. Experții în dragoste au chestionat peste 2.000 de bărbați americani despre cum ar arăta partenera ideală, cum trebuie să fie lungimea părului, culoarea ochilor, coafura și stilul de machiaj.

Femeia perfectă. Peste 2.000 de bărbați au descris iubita ideală. Echipa a folosit apoi AI Midjourney, care produce imagini pe baza solicitărilor de text ale utilizatorilor. Experții în dragoste de la Shane Co, o companie de bijuterii, au cercetat portretul feminin ideal descris de bărbații din SUA. Din cauza lipsei de respondenți, nu include Alaska, Montana, Dakota de Nord, Dakota de Sud, Vermont, Washington, DC și Wyoming.

Femeia perfectă, descrisă de peste 2.000 de bărbați

Bărbații din Washington sunt atrași de femeile cu ochii albaștri și părul șaten închis. Majoritatea bărbaților știu cum ar arăta „iubita lor perfectă”, dar trăsăturile fizice și preferințele de personalitate sunt de obicei diferite în funcție de statul din care provin.

Bărbații au răspuns cu lungimea părului, culoarea ochilor și machiajul pe care și-l doresc de la partenera lor. Echipa a folosit apoi generatorul de imagini cu inteligență artificială Midjourney.

Femeia perfectă

Femeia perfectă. Sursa foto: Pixabay

Bărbații preferă femele naturale

Cei din Alabama vor ca iubitele lor să aibă părul brunet, până la umeri și să fie ondulat. Preferă ochii căprui, urăsc bretonul și nu încurajează machiajul. Iar când vine vorba de haine, ei apreciază stilul casual.

Când vine vorba de New York, preferințele nu se schimbă foarte mult și bărbații de aici vor femei cât mai naturale, dar sunt mai atrași de ochii verzi. Dacă mergi în Washington, o să atragi multe priviri. Genul masculin are o pasiune pentru ochii albaștrii, părul șaten închis.

Bărbații din Arkansas preferă femeile cu părul pe umeri, ondulat şi culoarea negru închis, fără breton. Culoarea ochilor: albăstri. Acestea au mai spus că vor să fie mavhiate cât mai natural, iar îmbrăcămintea
să fie de stradă.

Femeia perfectă

Femeie cu părul negru. Sursa foto. Pixabay

Femeia perfectă. Blondele nu mai au căutare

Citește și  Andreea Marin mărturisește că, la un moment dat, a vrut să se sinucidă

Bărbaţii din California preferă femeile cu: Lungimea parului: pe umăr. Culoarea părului: maro deschis. Culoarea ochilor: maro. Tip de păr: ondulat. Breton? Nu. Machiaj: aspect natural de machiaj. Stil personal: boem (rochii fluide). Stil de bijuterii: bijuterii minime.

Bărbaţii din Florida preferp femeile cu: Lungimea parului: lung. Culoarea părului: Negru. Culoarea ochilor: maro. Tip de păr: ondulat Breton? Nu. Machiaj: aspect natural de machiaj.

Bărbaţii din Hawaii preferă femeile brunete cu părul lung. Ochii preferaţi sunt cei căprui. Părul să fie ondulat şi fără breton.

blank