Actualitate, Featured

Femeia care si-a împușcat în cap iubitul politist, acuzată de crima. Ancheta a stabilit că nu a fost accident

Iubita polițistului SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, împușcat în cap la începutul anului trecut, a fost reținută, miercuri, procurorii având indicii că femeia a acționat conștient arma, astfel că au schimbat încadrarea juridică în cazul ei, din ucidere din culpă, în omor.

Femeia care si-a împușcat în cap iubitul politist, acuzată de crima. Ancheta a stabilit că nu a fost accident

Potrivit unui comunicat transmis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în cazul iubitei polițistului Bogdan Dumitrescu cel care a fos împușcat în cap de iubita acuzata de ucidere din culpă, în infracţiunea de omor, scrie mediafax.ro.

„Inculpata G.A. a acţionat trăgaciul în mod conştient, voluntar, deşi, în momentele imediat premergătoare, fuseseră ejectate 3 tuburi cartuş din pistol, astfel încât, avea cunoştinţă de faptul că exista posibilitatea foarte mare să mai fie gloanţe în armă. Astfel că, suspecta a prevăzut rezultatul faptei sale şi, deşi nu l-a urmărit, a acceptat posibilitatea producerii lui, săvârşind infracţiunea, cu intenţie indirectă”, explică procurorii din Olt motivele pentru care au schimbat încadrarea juridică.

De asemenea, spun procurorii, probele administrate în acest dosar au infirmat susţinerea femeii, conform căreia, în momentul în care victima, Bogdan Dumitrescu, a luat pistolul din dulap, ar fi scos încărcătorul din pistol, care a căzut pe podea, iar lângă acesta ar fi căzut şi un tub cartuş, „considerând că pistolul ar fi fost descărcat”.

Astfel, miercuri, procurorii au decis, miercuri, reținerea femeii, aceasta fiind acuzată de omor, și vor propune arestarea ei preventivă.

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, în vârstă de 32 de ani, a fost împuşcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa. Acesta a fost operat de trei ori la Spitalul de Urgență din Craiova și a murit, la sfârșitul lunii aprilie, din cauza unei septicemii.

Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră şi băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deţinut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe şi Bogdan Dumitrescu erau de puțin timp împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă.

blank