FCSB s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la Gaz Metan şi este lider în Liga 1, dar şi-a pierdut golgheterii în partida de luni seara.

Dennis Man şi Florin Tănase s-au accidentat. Primele verdicte

Dennis Man a acuzat dureri la coapsa piciorului drept şi a fost înlocuit în minutul 28 cu Sergiu Buş. Din primele informaţii, fotbalistul de 22 de ani ar avea o întindere, scrie as.ro. El va afectua marţi un RMN pentru a afla verdictul final, însă se pare că va lipsi de pe teren cel puţin două săptămâni.

Florin Tănase a fost înlocuit în minutul 67, cu Octavian Popescu, din cauza unor dureri la coapsa stângă. Căpitanul roş-albaştrilor resimte dureri intense şi este suspect de ruptură. Jucătorul de 25 de ani va efectua şi el un RMN pentru a afla exact ce are. Dacă se confirmă ruptura musculară, Tănase va lipsi de pe gazon cel puţin o lună.

Dennis Man şi Florin Tănase, golgheterii celor de la FCSB

Pierderea este una imensă pentru FCSB, în condiţiile în care Dennis Man şi Florin Tănase sunt golgheterii echipei, dar şi ai Ligii 1. Cei doi au reuşit până acum câte 9 goluri.

Staff-ul medical al roş-albaştrilor speră ca Man şi Tănase să fie recuperaţi până la duelurile cu CFR şi Craiova, de la jumătatea lunii decembrie, însă, din primele informaţii, doar primul are şanse să joace în derby-uri.

”Nu au venit cu probleme de la națională. S-au antrenat normal, dar astăzi au simțit probleme musculare. Încă nu știu cât de grav este. Sper să-i recuperăm cât mai repede”, a spus Toni Petrea după meci.