FC Nantes a cerut, joi seară, continuarea căutărilor avionului dispărut la începutul săptămânii, în care se afla jucătorul Emiliano Sala.

FC Nantes solicita continuarea cautarilor avionului disparut cu un fotbalist la bord, din respect pentru familia şi apropiaţii săi. Pentru Emi, trebuie să continue!”, este mesajul postat de clubul lui Ciprian Tătăruşanu pe Facebook.

Sora lui Emiliano Sala, Romina, şi jucătorii Diego Rolan şi Valentin Vada, foşti colegi ai argentinianului, au făcut şi ei un apel, joi, pentru ca autorităţile britanice că continue căutările avionului dispărut la începutul săptămânii.

David Barker, reprezentant al căpităniei Guernsey, a anunţat, joi, încetarea căutărilor avionului dispărut la începutul săptămânii, în care se afla şi fotbalistul Emiliano Sala. Barker a precizatcă în acest moment şansele ca persoanele care erau în avionul dispărut să fi supravieţuit sunt foarte mici şi că, deşi căutarea nu mai este activă, cazul rămâne deschis.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.