Actualitate, Stiri

Fatalitate! Fata împuşcată în ochi a trecut deja de 3 ori pe lângă moarte!

Trecutul bizar şi visele premonitorii ale victimei pistolarului din Militari!

61430030

Tanara care a ramas fara un ochi dupa ce a fost impuscata de Mario Chirita, pistolarul din Militari, pare urmarita de ghinion. Recent, ea a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni, iar in urma cu cativa ani a avut un accident de motocicleta.

61430031

Cristi Marin, un prieten foarte bun al Danielei Borz, a declarat în presa mondenă că tânăra visa cu puţin timp înainte să i se întâmple ceva rău ceea ce avea să urmeze.

“In urma cu doi ani a avut un accident de motocicleta, si acum o mai doare umarul. Cu o seara inainte a visat ca va pati ceva rau, asa mi-a spus. Iar lucrurile nu s-au oprit aici. Stiu de la Daniela ca visa de fiecare data inainte sa pateasca ceva. La fel s-a intamplat si in urma cu doua saptamani, atunci cand a fost lovita de o masina pe trecerea de pietoni. Si atunci a visat”, a spus Cristi Marin.

61430033

Potrivit acestuia, Daniela sufera enorm. “Este distrusa, deprimata ca a ramas fara un ochi. Sper din tot sufletul sa se poata face ceva pentru ea din punct de vedere medical, o interventie chirurgicala, astfel incat sa poata vedea din nou cu ochiul drept. Incerc sa o ajut cu tot ce pot, si ii rog pe toti cei care au posibilitatea sa o faca. Este o fata tanara, frumoasa, inteligenta, nu merita sa i se intample asta”, a mai spus Cristi Marin.

 

blank