Showbiz, Stiri

Fata de la Vremea, pe Insula Diavolului din Sardinia

Magda Pălimaru, confundată cu fosta nevastă a lui Eros Ramazzotti

60571362

 Ca să-şi revină după despărţirea de Piticu, Magda Pălimaru a fugit într-o scurtă vacanţă în Sardinia, cu un grup de prieteni.

photo (4)

Magda spune că s-a bucurat de escapade la plaja, lpe mare şi a văzut locuri de o frumuseţe rară. Fata care vine cu Vremea, la Pro Tv, a avut parte si de surprize pe taramurile mediteraneene: “Oamenii ma opreau pe strada si voiau sa ma vada indeaproape. La inceput nu am inteles de ce, apoi mi-a spus cineva ca ma confundau cu fosta sotie a lui Eros Ramazotti, se pare ca semanam”, povesteste amuzata. Este vorba despre Michelle Hunziker, prezentatoare tv, actriţă şi cântăreaţă, celebră în Italia şi pe coasta Mediteranei.

michelle_hunziker_04
Michelle Hunziker, fosta nevastă a lui Eros Ramazzotti

“Am petrecut o saptamana de vis in Sardinia, alaturi de un grup de prieteni. Am vizitat o multime de locuri frumoase si unice in lume”, spune prezentatoarea. Excursiile de tot felul au fost la ordinea zilei: “Din Porto Torres luam feribotul si vizitam diferite insule. Am ajuns in Parcul National Asinara, unde se afla si supranumita Insula a Diavolului, a doua ca marime din Sardinia, folosita in trecuta ca inchisoare de maxima securitate pentru cei mai periculosi mafioţi”.

photo (5)

Magda s-a declarat impresionata şi de orasul istoric Alghero, unde a vizitat Biserica Sfantului Francisc si Palatul D’Albis, dar si de faimoasa Grota a lui Neptun, aflata pe o insula din apropiere. Cel mai mult i-a placut insa oraselul pescaresc Stintino, unde s-a relaxat la soare pe celebra plaja La Pelosa, “un loc incredibil de frumos, cu stanci ascutite de mii si mii de valuri, in care simti ca te-ai rupt cu totul de lume”, spune prezentoarea Vremea.

photo (10)

Magda Pălimaru şi-a propus să revină pe insulă. “Nu am reusit sa ajung pe insula Maddalena, despre care se spune ca ar fi cea mai frumoasa din lume, motiv pentru care ma voi reintoarce, sper, foarte curand”, şi-a promis frumoasa blondă. (I.G.)