Showbiz

Fata de la meteo, o mireasă ascunsă: Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret

 
Vedeta Pro TV s-a măritat în weekend cu iubitul său. Ea a postat pe Facebook câteva imagini de la fericitul eveniment, dar evită să dezvăluie cine este cel care i-a devenit soţ. 
752233l-640x0-w-ce050363
Potrivit ziarului Click!, Magda Pălimariu (35 de ani) şi bărbatul care a cerut-o în căsătorie se iubesc de doi ani. Cei doi s-au căsătorit la sâmbătă, în cadrul unei ceremonii discrete, la fel ca şi relaţia lor, dar vestea s-a răspândit abia la începutul acestei săptămâni, doar după ce prezentatoarea a dat câteva indicii pe pagina sa de Facebook. 
 
După ce relaţia cu „Piticu”, de la trupa Simplu, Magda Pălimariu nu a mai fost văzută cu un alt bărbat. Prezentatoarea a declarat însă că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat minunat, precizând însă că nu va dezvălui cine este acesta. Şi s-a ţinut de cuvânt. „Am o relaţie cu o persoană specială. Trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă pe care am decis împreună să o ţinem în intimitate, ferită de blitzuri şi de lumina reflectoarelor.
 
Când doi oameni se potrivesc, lucrurile decurg natural şi frumos de la sine”, spunea Magda, anul trecut, pentru Click!. Vedeta Pro TV a publicat pe Facebook o serie de fotografii, însă ea nu apare în nicio imagine cu soţul ei. Magda Pălimariu a purtat o rochie scurtă, de culoare albă, de la Parlor, la care a asortat o pereche de sandale cu toc înalt. Ea s-a pozat în grădina plină de verdeaţă de la Palatul Mogoşoaia, acolo unde s-a ţinut petrecerea şi le-a arătat prietenilor „muntele” de flori pe care l-a primit după evenimentul de sâmbătă.
blank
blank