Showbiz, Stiri

„Fata asta nu o sa aiba copii!”. Vezi cine a acuzat-o pe Madalina Manole de infertilitate

Dupa divortul de „fata cu parul de foc”, Serban Georgescu declara ca Madalina nu poate sa aiba copii. Insa, dupa ce s-a casatorit cu Petru Mircea, cantareata a nascut un baietel.

madalina-manole-mamaLa aproape cinci ani dupa divortul de Serban Georgescu, in 2006, Madalina declara ca motivul separarii ar fi fost infidelitatea compozitorului, in timp ce acesta, care avea o fetita cu a doua sotie, a negat vehement afirmatia fostei neveste si a sugerat ca problemele in cuplu fusesera cauzate de infertilitatea Madalinei.

„Stiam de acum 20 de ani ca nu vom avea copii. Mama mea a fost doctor ginecolog. A vazut o ecografie si mi-a spus <<fata asta nu o sa aiba copii>>. Atunci am spus ca nu-i nimic, ne concentram numai pe pofesie”,  povestea compozitorul.

Georgescu, insa, a murit in 2007 in urma unui infarct si nu a mai apucat ziua in care fosta sotie a nascut un baietel sanatos. Dar totusi, viata Madalinei nu era completa, astfel incat in 2009, la 42 de ani, ea l-a adus pe lume pe Petru Jr, fiul ei si al lui Petru Mircea, dar s-a sinucis in 2010 in casa familiei din Otopeni. (D.A)

blank