media (24)

Cand nicio dieta nu mai are rezultate exista intotdeauna o ultima solutie: operatia de micsorare a stomacului!

La aceasta s-au incumetat cateva celebritati romanesti care s-au confruntat mereu cu kilogramele in plus.

 

RTEmagicC_Raluca-Badulescu-slabit.jpg

Raluca Badulescu a incercat mereu tot soiul de cure de slabire si diete drastice, eforturile sale fiind in zadar. Realizand faptul ca nu poate renunta la mancare, singura solutie la care a putut recurge a fost operatia de micsorare a stomacului. Din fericire, efectele s-au vazut imediat, si dupa aceasta interventie din 2013, fiica fostului senator, Doru Laurian Badulescu, s-a tranformat total. A ajuns la greutatea de 57 kg, dupa ce a dat jos 63 kg.

 Piedone cantarea 210 kilograme in vremea cand a fost ales pentru prima data primar. Regimul alimentar l-a usurat de cateva zeci de kilograme, insa si-a dorit mai mult. In 2012, Cristian Popescu Piedone a apelat la cutit din motive de sanatate, mai mult decat de ordin estetic. A dat jos intr-un an, nu mai putin de 80 kg, ajungand astfel de la 180, la 100. Si nu se va opri aici!…

 Ce-a de-a treia candidata celebra este nimeni alta decat prezentatoarea tv, Teo Trandafir. In pragul Craciunului lui 2013, aceasta s-a operat pentru a-si micsora stomacul, iar rezultatul il cunoaste toata lumea.  

Si creatorul de moda, Razvan Ciobanu a avut mereu probleme cu greutatea.  La inceputulul anilor 2000, a apelat si el la bisturiul magic, medicii introducandu-i un inel in stomac, pentru a-i diminua poftele de mancare. A slabit imediat, insa pofticios din fire, acesta s-a ingrasat la loc. In prezent, merge pe calea dietelor, a apeland la sfaturile unui nutritionist. Astfel, a reusit sa scape de  34 de kilograme in 6 luni.

 RTEmagicC_Rita-Muresan-slabit.jpg

Rita Muresan a reusit, de asemenea, sa slabasca 45 kg in decurs de un an. Creatoarea de moda s-a chinut mult timp sa slabeasca, insa inutil. De curand insa, dupa o absenta de doar cateva luni, timp in care a s-a dedicat trup si suflet terapiei cu ingeri, Rita Muresan a socat audienta cu o silueta de invidiat. Desi insista ca slabirea s-a produs ca urmare a schimbarilor spirituale si emotionale prin care a trecut, specialistii sunt de alta parere!…