Featured, International

Fanaticii ISIS pregătesc un nou atac catastrofic cu avioane de pasageri. Avertisment horror

Fanaticii din organizația jihadistă Stat Islamic pregătesc un nou atac de amploare de tipul celui din 11 septembrie 2001 de la World Trade Center, a avertizat un șef al serviciilor de securitate din SUA.

Avertismentul a fost făcut la ambasada americană din Londra de Elaine Duke, Secretary of Homeland Security în administrația lui Donald Trump.

Oficialul american a spus că ISIS pregătește “o explozie uriașă” similară atrocităților din 11 septembrie 2001. “Teroriștii sunt puternici, ei se adaptează permanent și amenințarea teroristă este în prezent la un nivel maxim față de perioada de dinainte de 2001”, a declarat Elaine Duke.

Forțele de securitate americane au indicii că teroriștii din rețeaua ISIS plănuiesc să deturneze avioane comerciale pentru a lovi alte obiective din Statele Unite.

“Scopul lor este să creeze teroare și folosesc orice metodă, de la atentate cu mașini și camionete până la atacuri cu arme albe – asta nu înseamnă că au renunțat la ideea de a pune la cale un atentat major cu avioane”.

Aproape 3.000 de oameni au murit în seria de atacuri teroriste din 11 septembrie 2001, când mai multe avioane de pasageri, deturnate de membri ai rețelei Al Qaida, au lovit turnurile gemene din New York și clădirea Pentagonului.