Cât de mare s-a făcut fetiţa prezentatorului de televiziune!

 liviu-varciu-carmina-ami-2

Liviu Varciu, fosta lui iubita, Ami, si fetita lor, Carmina, in varsta de 12 ani, s-au reunit pentru a realiza o sedinta foto cu totul speciala. Este pentru prima data cand ii vedem intr-o astfel de ipostaza. „Am ajuns sa avem o relatie frumoasa de prietenie!”, spune prezentatorul TV.

Nu de putine ori Liviu Varciu a izbucnit in lacrimi, in public, atunci cand a inceput sa vorbeasca despre fiica lui, Carmina. Fetita in varsta de 12 ani este rodul relatiei pasagere pe care Liviu a avut-o in 2001 cu o tanara din Arad, pe nume Ami.

Fetita a fost crescuta de mama ei la sute de kilometri de capitala. Daca in trecut relatiile dintre Liviu si Ami au fost destul de tensionate, situatia s-a schimbat recent.

liviu-varciu-carmina-ami

“De dragul Carminei am trecut peste resentimente si am ajuns sa avem o relatie frumoasa de prietenie”, a marturisit Ami în presa mondenă.

Prin urmare, Varciu s-a oferit sa le sustina financiar pentru a locui in Bucuresti, aproape de el si le ajuta cu bani pentru a se putea descurca in capitala. Carmina isi doreste sa devina artista si va avea tot sprijinul din partea tatalui ei.

Citeste si...
Şoferii au liber pe Autostrada A2