Social, Stiri, Ultima Ora

Familia Regală a fost colindată de sute de persoane

Sute de persoane au ajuns la Săvârşin (judeţul Arad) pentru a colinda şi pentru a face urări de Crăciun şi An Nou Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae, informează Adevărul.

rrrrrr_94626000

Familia Regală a României s-a retras şi în această iarnă la castelul de la Săvârşin pentru Crăciun şi Anul Nou. În lipsa regelui Mihai I, care a rămas în Elveţia, de oaspeţii s-au ocupat Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae.
 
Săvârşinul a fost colindat sute de români din judeţele Braşov, Vâlcea, Sălaj, Bihor, Hunedoara, Sibiu, Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Cluj.
 
Astăzi, în cursul dimineţii, Principesa Margareta şi Principele Radu au luat parte la slujba de la biserica ortodoxă din comuna Săvârşin, apoi l-au primit la dejun pe Înalt Preasfinţia Sa Timotei, Arhiepiscopul Aradului. Astfel se încheie şirul de evenimente publice ale Familiei Regale de acest Crăciun.
 
Zilele următoare, asemenea tuturor familiilor din ţară, Familia Regală va petrece în propriul cămin zilele de sfârşit de an.