Showbiz, Stiri

Familia lui Mădălin Ionescu şi a Cristinei Şişcanu se va mări!

“Este însărcinată!”

cristina-siscanu-madalin_43b540dc16

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu sunt în al nouălea cer. Familia lor se va mări în curând, deoarece căţeluşa lor, Shila, este însărcinată. Anunţul a fost făcut de jurnalista de la Kanal D pe Facebook.

Cristina Şişcanu este extrem de fericită. Vedeta a anunţat recent pe Facebook că familia ei se va mări, deoarece căţeluşa Shila este însărcinată, iar în 20 de zile îşi va aduce pe lume puii.

cristina-siscanu-catelusa-insarcinata_715271d757

“E oficial: Shila este însărcinată şi va naşte în cel mult 20 de zile. Astazi sărbătorim!”, a scris Cristina pe contul ei de Facebook.

Cât despre un viitor bebeluş în familia ei şi a prezentatorului, Cristina mărturiseşte că încă nu se simte pregătită. Până una alta însă, aceasta se “mulţumeşte” cu Ștefania (15 ani) și Filip (9 ani), copiii din prima căsătorie ai lui Mădălin, de care se simte extrem de ataşată.

“Nu îmi imaginez viața fără Ștefania și fără Filip. Casa noastră parcă este goală atunci când lipsesc copiii. Eu îi iubesc pe ei independent de iubirea pe care o am față de Mădălin. Ne înțelegem foarte bine și sunt norocoasă că îi am”, mărturisea Cristina la o emisiune de televiziune.