Actualitate, Ultima Ora

Familia Huidu, urmărită de ghinioane?!

Tatăl lui Şerban, părăsit şi de cea de-a doua nevasta!

media_138014575451004000
Florin şi Mirela Huidu, când nu se gândeau la divorţ

 După ce era să-şi piardă chiar şi viaţa în încăierarea de la crâşma sa, unde a fost atacat de un client beat, acum Florin Huidu, tatăl fostului cârcotaş, are probleme şi în viaţa sentimentală.

Tatăl lui Şerban Huidu (61 de ani) divorţează de cea de-a doua soţie, deşi atunci când a fost pe patul de spital declara că femeia este cea care îl ajută să treacă peste toate greutăţile din viaţă.

Dar probabil că greutăţile bărbatului au doborât-o pe femeie, mult mai tânără decât Florin Huidu. Mirela Huidu (42 de ani) este cea care a decis să pună capăt relaţiei. Aceasta se gândea de ceva timp să facă marele pas, însă starea gravă de sănătate a primei soţii a lui Florin Huidu şi apoi decesul acesteia din luna august au determinat-o să amâne momentul în care să treacă la fapte. Declaraţia făcută de Mirela mai mult în glumă în urmă cu ceva timp – “S-ar putea ca pe Florin Huidu să îl caute televiziunile şi după ce o să băgăm divorţ – nu era departe de tristul adevăr.

Probabil că nu degeaba Şerban Huidu era supărat pe tatăl său şi, tot probabil, nu fără motiv a fost părăsit de mama acestuia. După bătaia din barul său mai mulţi martori spuneau că Florin Huidu este un personaj violent şi fizic, şi verbal. (I.G.)