Actualitate, Featured

Familia Alexandrei cere audierea iubitului fetei, pentru a afla amănunte despre ultima discuție a celor doi

Avocatul familiei Măceşanu, Aurel Moldovan, s-a prezentat, vineri, la sediul DIICOT pentru a solicita audierea iubitului Alexandrei pentru a afla ce a discut at acesta cu tânăra înainte să fie răpită şi ce informaţii mai cunoaşte.

„(A cerut, n.r.) Audierea unui martor cheie din dosarul de urmărire penală, este vorba de prietenul Alexandrei care trebuia să se întâlnească în data de 24 a şaptea anul acesta. (…) Nu avem indicii (că tânărul ar deţine informaţii, n.r.), tocmai de aceea dorim să dea o declaraţie, să vedem ce ştie, ce cunoaşte, ce a discutat înainte de data de 24 (iulie, n.r.) şi ce trebuia să facă în data de 24, unde trebuia să meargă”, a declarat avocatul familiei Măceşanu la sediul DIICOT.

Aurel Moldovan a mai precizat că Alexandra trebuia să se întâlnească cu acest tânăr în locul de unde Gheorghe Dincă ar fi răpit-o. Avocatul a depus, la sediul DIICOT, un document prin care cere audierea prietenului minorei.

„Nu ştiu dacă familia Măceşanu are astfel de suspiciuni legate de martorul acesta, dar noi trebuie să fim siguri că ancheta poate fi desfăşurată într-un mod elocvent, clar şi concis în aflarea adevărului, acesta este interesul nostru să aflăm adevărul, să ştim exact ce s-a întâmplat, dacă Alexandra a fost omorâtă, dacă Alexandra a fost traficată, dacă Alexandra este în viaţă”, a mai spus sursa citată.