International, Life, Stiri

A făcut sex timp de un an

Brittany Gibbons, o blogăriţă voluptoasă din SUA, care susţine că era “îngrozitoare la capitolul intimitate”, a hotărât să facă sex în fiecare zi timp de un an, pentru a reduce lipsa de încredere în sine – care, spune ea, aproape i-a distrus căsnicia.

“Soțul meu este superb şi foarte, foarte sexy, dar problemele pe care le aveam în dormitor erau provocate numai de mine,” a admis Bittany, în vârstă de 32 de ani, din Toledo, Ohio.
Sătulă de modul în care ea însăși se privea și efectul pe care îl avea acest lucru asupra căsătoriei ei, ea a venit cu planul de a face sex în fiecare zi timp de un an – cu excepție zilelor în care existau probleme medicale.

“Pentru mine, un an de sex a devenit mai puțin despre cum este actul în sine, și mai mult despre cum pot să fac în aşa fel încât creierul meu să nu mai fie “idiot” atunci când dau jos hainele de pe mine”, a explicat ea.

Și, deși începutul a fost “destul de greu”, Bittany Gibbons a declarat că după un timp acest lucru nu a mai fost o corvoadă, și în cele din urmă a devenit “momentul zilei în care mă simţeam cel mai relaxat”.

Momentul când a devenit “uimitor”, a explicat ea, a fost o dimineață când a fost în stare să nu se gândească la nimic și să se bucure de sex cu adevărat.

“Am avut nevoie de câteva luni pentru a ajunge la asta, dar odată ce am ajuns, a meritat”, a explicat aceasta.