Showbiz, Stiri

Faceţi cunoştinţă cu Tudor Mircea, fiul unei vedete de televiziune!

Primele imagini cu fiul lui Mircea Radu

bebe1_02_44304200

Mircea Radu a fost invitat la emisiunea moderată de Teo Trandafir la Kanal D, unde a vorbit despre cum se simte în rolul de tătic.

 Mircea Radu are un băieţel, pe nume Tudor Paul, în vârstă de aproape trei luni, de care este foarte mândru. Tăticul a prezentat şi câteva imagini în premieră cu fiul său.

bebe3_01_61743000

„Valeriu Lazarov a fost cel care m-a îndemnat să fac copii, spunându-mi, într-o discuţie, că acest lucru o să-mi schimbe viaţa. Discuţia aceea mi-a revenit în minte după ce am devenit tătic”, a povestit Mircea Radu.

bebe2_03_97975900

„Tudor este născut de Sf. Petru şi Pavel. Iniţial trebuia să îl cheme Tudor Mircea, dar pentru că s-a născut într-o zi de sărbătoare îl cheamă Tudor Paul… Nu spune tata… Este o senzaţie unică atunci când îl ţin în braţe. Când i se face baie, îl ţin de cap. Este o senzaţie pe care nu pot să o descriu în cuvinte”, a adăugat Mircea Radu.

 „Am eu senzaţia sau noi am crescut?”, i s-a adresat teo Trandafir. „Am crescut. Tu ai crescut după ce ai avut-o pe Maia. Îmi amintesc ce spuneai despre emoţiile trăite lângă ea… Un copil te face să creşti!”, a răspuns prezentatorul de televiziune. (I.G.)

 

 

blank